Otel ekipmanları konusunda kendini geliştirmiş olan Rocam ihtiyaca göre ürün yelpazesini geliştirmeye devam ediyor. Otel ve restoran mutfaklarından çıkacak her şeyin müşterinin isteği doğrultusunda olması ve memnuniyetinin sağlanması konusunda en iyisinin yapılması gerekiyor. Rocam insan sağlığını da düşünerek ürünlerinde kaliteli malzemeler kullanarak müşterisinin güveni sağlıyor ayrıca dayaklı malzemelerle işletmelerin maliyetleri en aza indiriyor.

Rocam GEMMA 60

Otel ve restoran mutfaklarından çıkan yemekler müşteriye servis edilirken elbette önce lezzet araması ve ardından yemeklerin ısısının son derece önemli olduğu bilinir. Yoğunluk olduğu zamanlarda sizlere kolaylık sağlayacak Rocam yemek ısıtıcıları her an ihtiyaç duyabileceğiniz bir üründür. Müşteriye soğuk gelebilecek her yemeği hızlı bir şekilde ısıtarak zamandan tasarruf edebilirsiniz. Çanak ve gıda ısıtıcısı olarak kullanabileceğiniz Rocam yemek ısıtıcıları paslanmaz çelik ve yalıtımlı duvarlarıyla ısısını dışarıya vermeyen kabin olarak görücüye çıkmaktadır. Kabin içine yerleştirilen ısıtma elemanı sıcaklığı ayarlarken, gösterge ışığı ve mekanik termostat ile sıcaklığını kontrol edebilirsiniz. Yemek ısıtıcılarında bulunan tekerlekler sayesinde rahat hareket ettirilebilir ve isteğiniz ortamda kullanım kolaylığı sağlamaktadır.

Rocam GEMMAA 80

IBC Group – Işıltan A.Ş güvenilir, tanınan ve kaliteli ürün portföylüyle Türkiye’nin her noktasında ürünlerini sizlerle buluşturuyor. Müşteri memnuniyetini en üst noktada tutarak sektörünün bilinen yüzü IBC Group – Işıltan A.Ş sizlerden güç alarak çalışmalarına devam ederken Avrupa’nın en kaliteli marka ürünlerini sizlere sunmak için var gücümüzle çalışıyoruz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir