Çocuklarımızın yeme ve içme alışkanlığı kazanması küçük yaşlarda öğretilmeye başlanır. İlerleyen yaşlarda ise artık tek başına yeme isteği başlayan çocuklar aileleri olmadan yemek yemeyi öğrenirler. Çocuklarımızın farklı bir mekâna veya ortama girildiğinde yeme alışkanlığını devam ettirmesi aileler için önemlidir. Otellerde ve okullarda restoran bölümünde çocuklarımızın rahatça yemek alabilmeleri için dizayn edilen mutfaklar görsel olarak ilgilerini çekmekte ve severek yemek yemeleri için tasarlanmaktadır. Aileler için de gönül rahatlığıyla otellerinde tatil yapabilir, çocuklarını eğlendirebilir ve keyfini çıkarabilir. Diğer yandan okula gönderdikleri çocuklarının ne yediğini düşünmeyerek okul mutfaklarının düzeni çocukları için keyifli mekânlar olmaktadır.

Rocam çocuk büfeleri, işletmelere özel dizayn edilerek çocuklarımızın zevkleri, fiziksel yapıları ve istekleriyle doğru orantılı bir şekilde üretilmiştir. Büfe boyu ortalama 70 cm olması çocuklarımızın rahatlıkla ulaşabileceği ve kendi yemeklerini alabilecekleri bir ortam oluşması sağlanır. Ayrıca hazne sayısıyla yemek çeşitliliği arttırılır ve çocuklarımız istediği yemeği seçmekte özgür olur. Bundan dolayı küçük yaşlarda özgüven kazanan çocuklarımız geleceğe daha emin adımlarla ulaşır. Farklı renk seçenekleriyle Rocam çocuk büfeleri dikkat çekici bir hal almasının yanında ortamda şık bir görüntüde oluşturur.  Çocuk büfelerinin kurulması sağlıklı bir ortam da beslenmelerini sağlayacağı gibi anne ve babaların gözünde sağlam bir imaj bırakan işletmeler herkes tarafından ilgiyle takip edilebilir.

Artık şartlara bağlı olarak gıda güvenliği ve hijyen arttırıldığı gibi ailelerinde çocuklarının üzerine fazla düştüğünü biliyoruz. Daha sağlıklı işletmeler, güveli ekipman ve karşılıklı ilişkilere önem veren aileler tercihlerini bu doğrultuda yapmaktadır.

Rocam Türkiye pazarına IBC Group – Işıltan A.Ş ile birlikte girerek adından söz ettirmeyi başarmıştır. Çocuklarımıza gerekli önemi veren ve insan sağlığını önce tutan IBC Group – Işıltan A.Ş sektöründe adından söz ettirmeye devam ediyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir