Köken bakımından Fransızca bir kelime olan Flambe, genellikte restoranlarda bu konuda usta olan kişiler tarafından gerçekleştirilmektedir. Flambe deniz ürünlerinin, et ve kümes hayvanlarının çeşitli sebze ve meyvelerin misafirin gözü önünde içkilerle alevlendirilmesidir. Flambe özellikle de et Flambe yapılırken salonda hoş olmayan ağır bir koku bırakmamak çok önemlidir. Ağır koku oluşması hem salonda alınan havalandırma olanakları ile hem de personelin çalışması ile önlenmemelidir. Aksi takdirde elde edilmek istenen başarı başarısızlığa dönüşecektir. Yapılacak olan Flambeye ait tüm malzemelerin ön hazırlığı mutfakta hazırlanır. Konuklara görsel olarak hitap etmenin yanında yemeğin lezzetlendirilme işlemide Flambe ustaları tarafından profesyonelce yapılmaktadır.

Rocam Flambe arabaları, estetik görünüşün yanında ergonomik yapısıyla Flambe işlemlerinde çalışanlara rahat ve sakin bir ortam sağlar. Farklı renk çeşitliliği ve kaliteli malzemesiyle dayanıklı bir ürün olmaktadır. Görünüşü şık ve işletmelere uygun tasarımlarla oteller ve restoranlar için şık ve estetik bir yapıya sahiptir. Konuklarınızı yapacağınız farklı sunumlarla etkileyerek müşteri kitlenizi arttırabilirsiniz. Rocam Flambe arabaları işletmelere yeni imaj ve konsept katarak tercih edilir bir duruma gelmesi sağlanabilir.

Rocam Flambe arabası ürün standardıyla diğerlerine göre daha kaliteli, ergonomik ve dayanıklı oluşu lider konuma getiremeye yetiyor. IBC Group Rocam Flambe arabalarıyla tüm işletmelere farklı seçenekler sunuyor. Sunum kalitenizi Rocam Flambe arabalarıyla yükseltebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir