İşletmenizde müşterilerini farklı konseptlerle karşılamak, farklı yenilikler yaratmak ve görsellikle imajınızı yükseltmek istiyorsanız Rocam ile tanışmalısınız. Otel salonları ve restoranlar da müşteriler hijyene ve temizliğe oldukça önem vermektedir. Pişirmeden başlayıp müşteriye sunulana kadar her aşama titizlikle yürümelidir. Sunumlarda kullanılacak olan servis arabaları da bu düzeni sağlayacak en önemli imkânlardan birisi olmaktadır. Müşterilerinizi görsellikle etkileyip kazancınızı yükseltmek için Rocam servis arabaları ile tanışın. Yemek servis arabaları, çay servis arabaları, et servis arabaları, içki servis arabaları, tatlı servis arabaları, peynir servis arabaları, flambe ve geridon arabaları ile işletme ve restoranlarınızda daha iyi hizmet ve müşteri memnuniyeti ile zirveye çıkacaksınız.

Tatlı servis arabalarının üstünün kapalı olması hem soğuk hem de sıcak yenen tatlılar için düşünülmüştür. Ayrıca yiyeceklere toz, tüy ve kıl gibi dışardan gelebilecek risklere karşı koruma sağlanacaktır.  Farklı dizayn ve yapılarda tasarlanan tatlı servis arabaları işletmenize farklı bir ve estetik katacaktır. Çalışanlarınız Rocam servis arabaları ile daha rahat çalışma ortamı sağlayacak, zamandan kazanım ile maliyetleriniz en aza inecektir.

IBC Group – Işıltan A.Ş güvenli, kaliteli ve dayanıklı dünya markası ürünleriyle sizlerin karşısına çıkıyor.

IBC Group – Işıltan A.Ş sizlerden aldığı güçle yoluna emin ve güçlü adımlarla devam edecek ve her zaman sektörünün en iyilerinden olacaktır.

Müşterilerinize tatlı bir karşılama için hazır olun.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir