Otel ve restoran mutfaklarının vazgeçilmezi olan tepsi taşıma arabaları işletmenin yükünü hafifletici etkisi olan bir üründür. Mutfakta çalışanlara büyük kolaylık sağlayan tepsi taşıma arabaları ortamı daha düzenli bir hale getiriyor. Fazla sayıdaki tepsileri taşıyarak küçük bir alanda sadece yer kaplıyor buda çalışma alanını büyütüyor.

Rocam tepsi taşıma arabaları, dayanıklı, şık ve kaliteli ürün yapısıyla kullanıcılarının yardımına yetişiyor. Rocam, işletmeler için mutfak bölümleri kullanabilecekleri özel tasarım tepsi taşıma arabaları ile mutfakta daha verimli bir çalışma ortamı yaratmaya hazırlanıyor. Çalışanların daha aktif hareket edebilmesi ortada tepsilerin kalmaması için yüksek kapasiteli tepsi taşıma arabalarına ihtiyaç duyuluyor. Sağlamlığıyla kapasitesi kadar tepsi taşıyabilen ve uzun ömürlü Rocam, aynı zamanda hareket ettirilebilir olmasıyla da kolaylık sağlamaktadır. Büyük, küçük, derin ve ince tepsiler olarak her boyutta tepsiye uygun üretim arabaları bulmak mümkündür. Bu yüzden koyulan alanda fazla yer kaplamadan sığdırılabilir olması sağlanmıştır. İşletmeler Rocam tepsi arabalarıyla hem zamandan kazanacaklar hem de yer ve mekândan tasarruf edip mutfakta verimli bir çalışma ortamı sunacaklardır.

Rocam, işletmelere sunduğu farklı fikirlerde ürün, kaliteli malzeme ve güvenlik ile Avrupa standartları ürünlerini Türkiye pazarına IBC Group – Işıltan A.Ş tarafından sunmuştur.

IBC Group – Işıltan A.Ş deneyim, kalite ve hassiyet ile müşterilerine güven vermeye ve her konuda yardım etmeye devam edecektir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir