Otel ve restoranlar da kullanılan servant dolap nedir? Ne için kullanılır?

Servant; servis zamanında personelin servis takımı ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı depo demektir. Masa örtüsü, çeşitli servis takımları ve peçetelerin bulunduğu bölmeli dolaplardır.

Servant dolaplar salonların vazgeçilmez ürünü olarak dikkat çekmektedir. Personelin zamanından kazanması için salonlardaki yerini alan servant dolaplar şık tasarımlarıyla da dikkat çekmektedir.

Servant Dolabı
Servant Dolabı

Rocam Servant dolapları, farklı dizaynlarla müşterilerini karşılamaktadır. Klasik, modern ve paslanmaz çelik olarak yer alan ürünlerini sunmaktadır. Mekanınıza yakışacak ve uyum sağlayacak ürünlerinizi seçebilir ve görselliği yakalayabilirsiniz. Fonksiyonlu ve bölmeleriyle malzemelerinizi ayırmakta kolaylık sağlayacak ayrıca yerden yüksekliği ergonomik kriterlere uygun oluşuyla rahat bir görüntü oluşturacaktır. Kullanılan dört büyük tekerle taşınması kolaylaştırılmıştır.

Müşterilerinizi memnuniyet içerisinde uğurlamak istiyorsanız ve işletme içindeki zamanda ve personelden tasarruf etmek isterseniz servant dolaplara ihtiyacınız olacaktır.

IBC Group – Işıltan A.Ş sizleri Avrupa’nın önde gelen firmalarıyla buluşturuyor ve otel ve restoranlarımızda şıklığı ve görselliği bir arada işletmelerinize taşıyor.

Güvenilir, kaliteli, dayanıklı ve ekonomik ürün portföyüyle müşteri memnuniyetini her zaman kazanan IBC Group – Işıltan A.Ş çalışmalarına hedefleri doğrultusunda devam etmektedir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir