Otel işletmelerinde sorumluluk sahibi ve misafir giriş çıkışlarında yardımcı olan belboylar, otellerde belli işlerde sorumlu tutulurlar. Genellikle otele gelen misafirleri karşılarlar ve odalarına kadar eşlik ederler. Odalarına kadar eşlik ederken misafir bavullarını taşımakla görevlidirler. Yoğun zamanlarda resepsiyon temizliğinde de hizmet veren belboylar oda değişimlerinde de misafirlere yardım etmektedir.

Belboylar, misafirlerin bavul ve çantalarını taşımak için kullandıkları belboy arabaları, genellkle konforlu ve rahat olmaktadır. belboyların yükünü hafifletmek için tasarlanan belboy arabaları rahatlıkla misafir bavullarını odalarına taşımaktadır. Farklı stilde ki belboy arabalarıyla otel imajını konuklara karşı yükseltebilirsiniz. Konforlu ve kaliteli ekipmanlarla çalışan belboylar yüksek bahşiş alması kolaylaşacaktır. Gelen konuklara otel hakkında bilgiler vererek tanıtım yapmakta ve aynı zaman da oda çıkış işlemlerinde misafirlere yardım etmektedir.

Caddie otel ekipmanları konusunda ürünleri oldukça şık ve estetiktir. Resepsiyon, servis, transbag ve belboy arabalarıyla işletmenize prestij katacak ve kazancınızı arttracaktır. Hem zamandan kazanacaksınız hem de kalite ve konforu birleştirip maliyetlerinizi azaltacaksınız.

Caddie otel ekipmanları, IBC Group – Işıltan A.Ş ile işletmenize renk katacak deneyim ve profesyonelliği birleştirerek misafirlerinizi memnun edeceksiniz. Hem konukların gözünde imajınız artacak hem de tercih edilen bir işletme olacaksınız.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir