Otel işletmeleri, restoranlar ve konuk ağırlama evleri gibi mekanlarda müşterilerine karşı hoş karşılama, görsellik ve memnuniyet sunmak çok önemlidir. İşletmeler kendilerine özel alanlarını farklı konseptler uygulayarak konuklarının karşısına çıkar. Önemli noktalardan birisi de işletmelerin restoran ve mutfak bölümlerinin düzeni ve verimliliği, bu durum işletmelerde çözülürse devam eden süreçler belirli bir plan ve süreklilik içerisinde ilerleyecektir. Bu durumda mutfak ve restoran kısımlarında kullanılan ekipmanlar ve malzemeler ergonomik, kullanışlı ve verimli olmalıdır. Tüm işlemin mutfakta bitmediğini tabi ki biliyoruz bu durumda konuklara yemek servisi ve sunumu da diğer bir önem arz eden durumdur.

Rocam servis arabaları ile konuklarınıza restoran bölümünde farklı bir hava yaratmak için iyi bir seçim olacaktır. Servis arabaları sunum esnasında garsonların işini oldukça kolaylaştıracak bir üründür. Servis arabaları farklı sunumlar için tasarlanmış olması mutfaktaki yiyecek çeşitliliği ve esnekliği müşteriyi etkileyecektir. Müşteri memnuniyeti oluştukça işletmenin kazancı artacaktır ve çalışanlar da bu durumdan etkilenerek performans ve etkinlikleri yükselecektir. Rocam sunum arabaları ile konuklarınıza özel zamanlar yaşatırken farklı görsel şovlarla da etkileyebilirsiniz. Tatlı arabaları, flambe arabası, et servis arabası ve içki servisi arabası gibi farklı kategorilerde kullanılan arabalar işletmedeki düzeni ve disiplini dışarıya yansıtmış olacaktır.

Rocam servis arabaları ile işletmenize farklı bir atmosfer ve görsellik katın hem konuklarınız hem çalışanlarınızın memnuniyetini arttırarak kazancınız da bu doğrultuda arttırabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir