rocam servis arabası

Bir kafe ya da restorana gittiğinizde yiyecek olduğunuz yemeğin tadı kadar sizi etkileyen diğer etken nedir? Eğer siz de şu an yemeğin sunumu tabi ki diyorsanız gelin biraz bundan bahsedelim. İşletmeler genellikle sunduğu yemeklerin tadına önem verir fakat biz tüketiciler için sadece yemeğin tadı değil sunumu da önemli boyutta etkilidir. Örneğin bir yemek çok lezzetli olduğu halde sunumu bizi cezbetmediği takdirde o yemeği seçmeyebiliriz.

rocam servis arabası

Sektörün önünde gelen işletmeciler de yemeğin lezzetinin yanında bir yemeğin sunumunun daha kaliteli ve daha güzel olması için tüm ekipmanları kullanmalıdırlar. Bu ekipmanlardan birisi de sunumu yapılan ürünün servis edileceği araç ve ekipmanlardır. Rocam ARIANNA servis arabalarının zarif ve modern tasarımı da size bu konuda prestij katacak seçenekler sunmaktadır. Rocam’ın sizlere sunduğu ARIANNA serisi servis arabaları yarım küre kubbeli, 2 raflı yeni masif ahşaptan oluşmaktadır. Kulplarındaki metal detaylar ve raflarındaki şekiller gibi farklı küçük detaylarla birlikte tasarlanmıştır. Sahip olduğu bu tasarımsal detaylarla müşterilerin beğenisini kazanabilirsiniz. 4 adet Ø 100 mm döner tekerlek sizlerin işletme içinde kullanımınızı daha rahat ve daha kolay hale getirmek için eklenmiştir. İşletmelerinizin temasına uygun şekilde doğal masif ya da meşe kaplama seçenekleri ile ortama uyabilen ekipman özelliğine sahiptir.

 

Sizin ve işletmenizin sunmakta olduğu hizmeti ve kaliteyi yukarılara çıkarırken en büyük yardımcılarınızdan birisi olacak. İşletmenizden söz ettirmek istiyorsanız siz de geç kalmadan Rocam ARIANNA servis arabalarına göz atmayı unutmayın. Dilerseniz de Rocam Türkiye resmi distribütörü Işıltan A.Ş. ile iletişime geçerek detaylı bilgi edinebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir