Çorbalar, tatlılar, soğuk ve sıcak yiyeceklere kadar her şey mutfakta hazırlanmakta fakat geniş salonlarda insanlara servis edilmektedir. İşletmeler, müşterilerine daha iyi bir hizmet sunması için hem daha profesyonel ortam oluşturmakla birlikte yiyeceklerin ısı kontrolü için ısıtmalı büfeler, soğutmalı büfeler, nötr büfeler ve çocuk büfelerine yönelmeleri doğru olacaktır. Büfelerde yemeklerin servis edilmesi düzen, görsellik, hijyen ve kalite katacağı gibi mutfak çalışanlarına da kolaylık sağlayacaktır.

Bunu düşünerek hareket eden Rocam, nötr büfeler, çocuk büfeleri, soğuk ve sıcak büfeleri üretiminde kullandıkları malzemelerin kaliteli olması hem tercih edilen bir marka haline getiriyor hem de dayanıklı ürünler üretmesini sağlıyor. Sıcaklığı ve soğukluğunu dijital göstergeyle kolay kontrol edilebilir ve düzeltilebilir olması kullanımını kolaylaştırıyor. Tek seferde birçok yemeği servis edeceğiniz gibi hem zamandan tasarruf sağlayıp hem de düzen içerisinde yemek servisini gerçekleştirmiş olacaksınız.

Çocuklar için boy standartlarına uygun üretilen büfeler, Rocam’ın her ortama göre ürün yelpazesini geliştirmeye devam ettiğinin bir göstergesidir. Paslanmaz çelikten üretilen bu büfeler kolay temizlik, nem ve dayanıklılığa yüksek direnç göstererek hijyenliğe önem veren tüm işletmeler için idealdir. Hareket eden tekerlekleriyle kolayca sürüklenebilir ve frenli sistemiyle sabitlenebilir.

Rocam, üretmiş olduğu büfelerle işletmelere en iyi kaliteyi, hizmeti, memnuniyeti sunmak için çalışmakta ve farklı ürün yelpazesiyle en iyi olma yolunda ilerlemektedir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir