Oteller ve restoranlar günün belli saatlerinde yoğun bir tempoda çalıştıklarını bilmekteyiz bu yüzden hizmette hem iş gücünü azaltmak hem de çalışan sayısını düşürerek maliyetten kurtulmak isteyen işletmeleri Rocam ürünleriyle tanıştırmak istiyoruz. Rocam servis arabaları, talebiniz doğrultusunda işletmelerinizde size en çok yardımcı olacak ürün kategorisinden birisidir. Hem şık tasarımları hem de görüntüsüyle mekanınıza estetik bir hava katmak için tasarlanan servis arabalarımız, aynı zamanda müşterilerinizin beklentisine karşılık verecektir.

Rocam servis arabaları, kendi içinde kategorilere ayrılarak farklı tür de yiyecek ve içecekler için özel tasarlanmıştır. Yemek servisi, çay servisi deniz ürünler, et servisi, flambe arabası, içki sevisi, peynir sevisi ve tatlı sevisi gibi farklı gruplara ayrılarak ürünlerin daha kullanışlı olması sağlanmıştır.  Ahşap ve paslanmaz çelik gibi dayanıklı malzemeler kullanarak hem dayanıklı hem görsel olarak dikkat çeken ürünler olmayı başarmıştır. Ürün gruplarına göre uzun süre saklama, ısıtma veya soğutma özellikleriyle ürünlerinizin daha taze ve temiz kalmaktadır. Dört teker üzerinde sürütülebilir olması aynı zamanda fren sistemleriyle her konumda güvenilir şekilde durması sağlanmıştır. Çok bölmeli ürünleriyle kullanım alanını daha verimli, ekonomik ve kullanışlı yapması zamandan tasarruf edilmesini sağlamıştır.

IBC Group – Işıltan A.Ş ile güvenilir bir hizmetin yanında Türkiye pazarında kazandırdığı Avrupa’nın değerli markasını müşterilerimize sunmanın gururunu yaşıyoruz. Daha iyi hizmet verebilmek için her zaman müşteri taleplerini değerlendiriyor ve sizler için çalışıyoruz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir